TRÄNING, REHAB OCH GYM

VÄLKOMMEN TILL VÅR 4000 KVM SUPERANLÄGGNING I FLEMINGSBERG

Se filmen om vår träningsanläggning

Välkommen till Medfit Flemingsberg

Den 26 augusti öppnade vi dörrarna till en ny toppmodern hälso- och träningsanläggning i Flemingsberg som kombinerar den klassiska träningsanläggningen med specialister inom rehabilitering och hälsa.

Gruppträningssalar och stora funktionella ytor

Styrkepark och väl tilltagen konditionspark

38 behandlingsrum och utbildningslokal

Individuell träning

Hos oss möts du av en helt ny ombonad miljö med stora ljusinsläpp där vi lagt extra fokus på inredning och belysning.

Anläggningen är i två plan med massor av det senaste inom träning som ger dig obegränsade möjligheter til variation. På entreplan kan du träna allt från funktionell träning till gruppträning i två salar. Här finns fria ytor, stor konditionspark, styrkepark och en väl tilltagen friviktavdelning.

På övre plan finner du Easyline-maskiner som passar utmärkt för dig som är ny i gymmet, stretchrum, HIIT-yta, Skillrow, mer styrke/konditionmaskiner, samt en stor konstgräsyta för löpning, uppvärmning och rörelseträning.

Gruppträning

I våra två salar erbjuder vi många olika pass att välja mellan, allt från enklare klasser till mer avancerade. Utbudet kommer bland annat innefatta, Les mills klasser, yoga, virtuell spinning, styrketräning, uthållighet och dans. Läs mer om vårt träningsutbud här >>

Rehab

I Flemingsberg kommer du att kunna boka besök hos arbetsterapeut, sjukgymnast och dietist. Flera av våra terapeuter är utbildade på specialistnivå, och alla arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting. Det innebär att du betalar endast gällande patientavgift om 200 kr upp till frikort. Ingen remiss krävs. Vi har hög kompetens inom bland annat träning, smärtlindring, manuell behandling, kost, hjälpmedel, skoinlägg, och ergonomi. Läs mer om rehab här >>

 

Våra öppettider

Måndag 06:00 – 22:00
Tisdag 06:00 – 22:00
Onsdag 06:00 – 22:00
Torsdag 06:00 – 22:00
Fredag 06:00 – 21:00
Lördag 08:00 – 19:00
Söndag 08:00 – 20:00

Följ oss på Facebook och instagram för löpande uppdateringar och mer information